Őszi Pünkösdi Regatta 2020 - Mitsubishi Nagydíj - 2020. szeptember 26 – 27.

Lebonyolítás

Az Őszi Pünkösdi Regatta a különleges helyzetre való tekintettel csak két napos. Szombaton, szeptember 26-án Balatonföldvár előtt lesz a rajt, át kell vitorlázni egy Badacsony előtt elhelyezett kapun, a cél pedig Keszthely előtt lesz.

Másnap, 27-én vasárnap a pálya Keszthely-Ábrhahámhegy. Részletek a versenyutasításban.

Fontos információk

Miért zárjuk ilyen korán a nevezést?

Azért zárjuk a nevezést ilyen korán, mert a rendelkezésre álló kikötőhelyeket Keszthelyen optimálisan szeretnénk kihasználni, és ehhez arra van szükség, hogy a rendezők lássák, melyik hajóosztályból hány hajóra számíthatunk. A hajóosztályok egy helyen parkolnak majd, a számukra legmegfelelőbb helyen.

Hogyan lehet kifizetni a nevezési díjat?

Ezért kérjük a nevezési díjak átutalását is – ez megerősíti a nevezési szándékot. A VIHAR-rendszerben ezt nem lehet kifizetni: kérjük az átutalást a TVSK számlaszámára: 11702036-20101990 (OTP Bank). Akinek még nem biztos a legénysége, kérjük nevezzen, a jövő héten még van lehetőség a módosításra.

A legénységre milyen korlátozások vannak érvényben?

Noha a VIHAR rendszer engedi ezt, nincs lehetőség „rajtengedélyes” sportolók indulására. Ezt az MVSz csak a Kékszalagon teszi lehetővé. Ezen kívül – ahogyan a Versenykiírásban is benne van – a hajók csak akkor indulhatnak, ha a fedélzeten legalább három (vagy az osztályszabályban előírt minimális létszámú) felnőtt, versenyengedéllyel rendelkező vitorlázó tartózkodik. Mocók ezen létszám felett nevezhetők.

Hol köthetünk majd ki Keszthelyen?

A kikötési rend itt található. A kikötési rend be nem tartása 15 perces időbüntetést vonhat maga után.

WC és tisztálkodási lehetőségek?

A BAHART mólón kikötött hajók legénysége számára rendelkezésre áll a mólón lévő WC, amely nyitva lesz. Mivel ennek kicsi a kapacitása, a közvetlenül a móló mögött lévő parkban található nyilvános WC és mosdó (térkép itt) is nyitva lesz egész éjjel és reggel is.

Zuhanyozási lehetőség a Keszthelyi Yacht Kikötőben mindenki számára.

Hol kapjuk meg a nevezési csomagot?

A nevezési csomagokat Keszthelyen adjuk át.

Vigyázzunk egymásra!

A járvány elleni védekezés jegyében Keszthelyen kérjük, hogy tartsuk a távolságot egymástól, és a kikötőben a maszkviselés is ajánlott. A közös vacsorát csoportokban szervezzük meg, erről adunk majd információt.

  • Őszi Pünkösdi Regatta
    MITSUBISHI NAGYDÍJ

    Az online nevezés lezárult.