Elégedett versenyzők a Vitorlás Faluban

A Vitorlás Falu forgatagába érkező versenyzőket, hozzátartozókat és látogatókat programok színes palettája várta. A megfáradt csapatok a Food Truck kocsik ételei és italai közül válogathattak, de miután átvették Helly Hansen versenypólójukat, kedvükre nézegethették a HH vitorlázóknak szóló kínálatát.

Népszerű volt a kiállított Subaru Solterra, ez a teljesen elektromos hajtású SUV is, amelyet a verseny névadó szponzora bocsátott a rendelkezésünkre. A Galco kötelei és a víz felett repülő elektromos SUP-ok is sok látogatót vonzottak, miközben folyamatosan szólt a zene.

Először Sebők Zsombor duója lépett színpadra nagy örömet okozta a melankolikusabb gitár-akusztikus zene kedvelőinek. Őt kis szünettel a fiatal, lendületes és vicces Staeg (ejstd: stég!) zenekar követte, indie-popos, kicsit alternatív zenéjével és csalafinta szövegeivel. A hangulat folyamatosan javult, ahogyan érkeztek be a csapatok, akiket a TVSK shuttle buszjárata szállított a helyszínre.

Volt miről beszélgetni: a futamban a Balaton ismét bizonyította, hogy kétszer sohasem tud ugyanolyan lenni. A társalgás és az élménycsere éjfél közelében ért véget – legalábbis a helyszínen.

További cikkek