Öböl Kupa díjkiosztó és más látványosságok

A második nap délutánján a versenyzők már pontosan tudták, hogy a Vitorlás Faluban találkozhatnak a barátaikkal és ellenfeleikkel. A futamok után hamar benépesült a festői parkban kialakított helyszín, ahol a kiváló ételek és italok mellett újabb programok is várták a látogatókat.

Délután a Náray Vilmos, a TVSK elnöke Gosztonyi Andrást, a klub élő legendáját, kiváló vitorlázót, olimpikont köszöntötte, akit nemrégiben a Magyar Vitorlás Szövetség örökös tagjává választottak. 

A zenei programot a Nehéz Lemez Műhely punk-rock előadása nyitotta, majd lágyabb ének következett Szalai Szonja előadásában. Miközben folyamatosan telt a tér, a hangulatot a Beton Blues Band rockriffjei emelték egyre magasabbra. Az ég szürkült ugyan, de az égiek megkönyörültek a rendezvényen: a jégeső elmaradt, így következhetett az Öböl Kpua eredményhirdetése – mintegy húsz osztály legjobbjai vehették át díjaikat.

A minden záró DJ Massimo discója előtt még Sirene énekelt – aztán pedig elkezdődött a valóban jól sikerült buli! A legkitartóbbak fél egy tájban búcsúztak a Vitorlás Falutól és Keszthelytől.

További cikkek