„Élvezet és nyugalom” – ezért lett névadó a Subaru Solterra

A Solterra a természet szerelmeseinek készült, és zéró kibocsátásával pontosan úgy óvja a természetet, mint a vitorlázók, a Subaru Magyarországi Vezérképviselete ezért is vállalta nagy örömmel a Túravitorlás Sportklub évtizedes hagyományokra visszatekintő túraversenyének névadó szponzori szerepét.

Nap és Föld…Sol és Terra…Solterra, a Subaru első teljes egészében elektromos meghajtású modellje, amelynek fejlesztése során a Subaru arra törekedett, hogy felülmúlja a vásárlók elektromos autókkal szemben támasztott elvárásait, és olyan praktikus járművet tervezzen, amelyet ügyfelei nyugodt szívvel és magabiztosan választhatnak, hiszen ez a jármű lesz a Subaru jövőbeni elektromos autóinak sarokköve. Mindemellett a Subarunak az is célja volt, hogy olyan SUV-ot alkosson, amelyet a meglévő Subaru vásárlók is valódi Subarunak érezhetnek.

Az elektromos meghajtás által kínált új értékekkel, és a Subaru évek óta követett “enjoyment and peace of mind” (élvezet és nyugalom) filozófiájával összhangban a Solterra egy autentikus SUV környezettudatos formában, ami ugyanazzal a magabiztossággal vezethető, mint a többi Subaru modell.

A Solterra fontos szerepelt tölt be a Subarunál, amit a vállalat “delivering happiness to all” (boldogságot biztosítani mindenkinek) mottója fejez ki, és aminek az a fő üzenete, hogy szembe kell nézni a globális felmelegedés és az éghajlatváltozás kihívásaival annak érdekében, hogy a jövőben is mosolyt csalhassanak mindenki arcára.

További cikkek