Ezúttal is az Ilcsi vigyáz a Pünkösdi Regatta versenyzőinek bőrére

Molnár Ferenc az Ilcsi tulajdonosa, amellett, hogy a Subaru Solterra Pünkösdi Regatta versenyzőinek biztosítja a különleges napozás utáni krémet, a hagyományokhoz híven idén is elindul Álom nevű hajójával és családias csapatával, hogy a természet erejét ismerve és kihasználva célba kormányozza hajóját.

Mi az Ilcsinél mindig is a vitorlázás, és a jó szél szerelmesei voltunk

– vallja Molnár Ferenc.  Az Ilcsi tulajdonosa első Álom nevű hajóját 1989. őszén vette meg, és azóta szívébe zárta ezt a sportágat.

Ahogy a munkájában, úgy a vitorlázásban is meghatározó szerepe van számára a természetközeliségnek, így a kezdetektől egyértelmű volt, hogy az Ilcsivel támogassa a vitorlásversenyeket.

A rendezvény támogatása mellett a résztvevők extrém helyzetnek kitett bőréről is szeretnének gondoskodni, így minden induló hajó legénységének Napozás Utáni Testápoló Gélt ajándékoznak, ezzel enyhítve a Nap általi bőrtüneteket egy hosszú, átvitorlázott nap után.

A Napozás utáni Testápoló Gélről:

Ez a különleges napozás utáni testápoló gél csupa olyan biogazdálkodásból származó növényi alapanyagot tartalmaz, melyeknek köztudottan erős a nyugtató hatásuk, emellett hidratálja, hűsíti, nyugtatja és regenerálja a bőrt. Könnyű, géles állagának köszönhetően azonnal felszívódik a bőrbe, nem hagy nyomot még a legnagyobb nyári melegben sem. Hidratáló és regeneráló képességének köszönhetően akár a napozás utáni kisebb leégésre enyhülést hoz.

További cikkek