Fogynak a helyek az idei Pünkösdi Regattára – 120-nál is több az elfogadott nevezés

Már meghaladta a 120-at az elfogadott nevezések száma az idei Subaru Solterra Pünkösdi Regattára. A versenyiroda közlése szerint azokat az egységeket, melyek neve nem szerepel az Online Hirdetőtáblán is közzétett nevezési listán viszont jelezték részvételi szándékukat hiánypótlásra, illetve javításra kérték fel.

Fontos minél hamarabb javítani a hibás jelentkezést, ugyanis a versenyen limitált számú egység, 160 vitorlás részvételére van lehetőség a korlátozott számban rendelkezésre álló kikötőhelyek miatt és csupán az elfogadott nevezéssel rendelkezők indulhatnak el a versenyen.

Az érvényes nevezéssel rendelkező hajókat a nevezési díj megfizetésének időpontja szerint állítják sorrendbe, a 161. nevezéstől a hajók várólistára kerülnek. A várólistás hajók nevezési díját a versenyt követő 10 napon belül visszautalják. A várólistás hajók egy elfogadott nevezéssel rendelkező hajó visszalépése esetén lépnek előre. Az elfogadott nevezések listáját a versenyrendezőség az online hirdetőtáblán közzéteszi.

A versenyiroda közlése szerint a nevezési határidő lejárta előtt hat nappal már meghaladta az elfogadott nevezések száma a 120-at. Felhívták a figyelmet arra, hogy amennyiben valamely hajó jelentkezett, de nem találja a hajóját a nevezési listán, ellenőrizzék a nevezéseket, hogy mihamarabb kiderüljön a probléma és tudjanak segíteni.

Közlésük szerint az alábbi hibák lehetségesek:

  • a nevezés nem felel meg a Versenykiírás 7. pontjának (felnőttek létszáma, ifjúsági-serdülő versenyzők aránya),
  • a legénység valamely tagjának nincs meg a sportorvosi engedélye,
  • hiányzik a hajó biztosítási nyilatkozata, vagy hajólevele a VIHAR-ban,
  • még nem utaltatok nevezési díjat, vagy kevesebbet utaltatok mint amennyien a VIHAR nevezésben szerepeltek.

A Subaru Solterra Pünkösdi Regatta nevezési határideje: május 31. 12.00 óra.

(Eddig az időpontig a nevezési díjnak is be kell érkeznie.)

További cikkek