Galco-különdíj az idei Pünkösdi Regattán

A Galco Hajókötél örömmel csatlakozott a Subaru Solterra Pünkösdi Regatta versenyhez, melyre a cég Galco Különdíjat ajánlott fel az I. futamban legjobban navigáló első három hajónak. Természetesen a nyeremény hajókötél lesz.

A Galco Kft. közel 50 éve foglalkozik kötélgyártással, de az utóbbi években jelentős fejlesztésekbe kezdett azért, hogy most végre bemutathassa prémium minőségű vitorlás köteleit. A Galco sokak által ismert hétköznapi felhasználású termékei által, de ez a termékkategória most egészen más.

Céljuk, hogy a vitorlás közösség megismerjen egy olyan magyar gyártót, akitől elérhető áron lehet prémium minőségű hajókötelet vásárolni. A termékskála igen gazdag szín, alapanyag vagy felhasználási terület szempontjából.

Hajóköteleiket a legprofibb gépekkel és csak a legmagasabb minőségű alapanyagokból gyártják, éppen ezért bármelyik termék szakítószilárdságáról műbizonylatot állítanak ki.

A Galco hajókötelek UV stabilak és színtartóak, nyúlásban, szakítószilárdságban vagy kopásállóságban is megállják a helyüket a piacon. Kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkeznek az ország egész területén illetve Budapesten, Szegeden és Cegléden saját mintaboltjaikban a teljes választékot meg lehet nézni, tapintani. Friss fejlesztésű  webáruházukból házhoz rendelhető méretre szabott kötél.

A Subaru Solterra Pünkösdi Regattára bemutatóautóval érkeznek, ahol minden kötéltípust felvonultatnak majd és vásárlásra is lesz lehetőség. A gyermekeknek meglepetéssel készülnek !

További cikkek