Idén is kiosztják a Helly Hansen Kupát a Pünkösdi Regattán

A Helly Hansen immár közel 150 éve hű társa a vitorlázóknak, és világszerte aktívan támogatja a profi versenyzőket, sportolókat. A norvég márka idén már tizenegyedik alkalommal részese a Balaton egyik legkedveltebb és legrangosabb nagyhajós vitorlás túraversenyének, a Pünkösdi Regattának és idén újból névadó szponzorként lesz jelen a versenyen. A hagyományokat folytatva a 2021-es évben is gazdára talál majd a Helly Hansen kupa, amelyet a legjobban teljesítő egytestű hajó kap.

„Nagyon örülünk, hogy a Helly Hansen és a TVSK hosszú évek óta tartó együttműködése a Pünkösdi Regatta kapcsán idén is folytatódni tud. A verseny támogatásával is szeretnénk felhívni a figyelmet a Helly Hansen és a magyar vitorlázók között fennálló évtizedes kapcsolatra”

– mondta Rajna Gabriella, a Helly Hansen Magyarország ügyvezetője.

A Helly Hansen márkát 1877-ben, a norvégiai Moss-ban alapították, és azóta segíti azokat, akiknek munkájuk vagy kalandjaik során az elemekkel kell megküzdeniük. A ruházatokat a skandináv dizájnnak és a legszélsőségesebb időjárási viszontagságoknak megfelelően tervezték, hogy magabiztosságot nyújtsanak a profiknak, amikor munkájuk során szembeszállnak a természet erejével.

A Helly Hansen vezető a technikai vitorlásruhák forgalmazásában. Emellett a márka öltözeteit a világ száznál is több síterepén dolgozó több mint 55 000 hivatásos szakember viseli, illetve a hegymászók, válogatott versenyzők, olimpikonok és a kifinomult ízlésű kirándulók kedvelt viselete is. A Helly Hansen felsőruházatai, aláöltözetei, sportruházati termékei és cipői jelenleg a világ több mint 40 országában kaphatók.

Ha többet szeretnél megtudni a Helly Hansen márkáról és a legújabb kollekcióiról, látogass el www.hellyhansen.com oldalra.

A Helly Hansen Pünkösdi Regattára Itt lehet nevezni!

További cikkek