Izgalmakkal telt a Helly Hansen Pünkösdi Regatta – megérkezett az eredménylista

A 203 egységből 175 hajó futott be a Helly Hansen Pünkösdi Regattán, melynek győztese a Raiffeisen Fifty-Fifty lett. Az egytestűek közül a Principessa érkezett célba elsőként, míg a hagyományos egytestűek mezőnyében a Pannónia bizonyult a legeredményesebbnek.

Szinte szélcsendben rajtolt el a Helly hansen Pünkösdi Regatta mezőnye vasárnap 9:00, majd a 13:00 körül érkező észak-nyugati élénkülés, mely erős északi szélre váltott, felgyorsította a mezőnyt.

A verseny 203 indulója közül 175 hajó ért célba. A jó hangulatú verseny során szinte csak izgalmas pillanatok voltak. Kezdetben a szélcsendes rajtnál tapasztalt helyezkedés, majd az erősödő szél, és az intenzív hullámzás tette próbára az egységek tudását. A regattán néhány hajó technikai hiba miatt kiállásra kényszerült, személyi sérülés azonban szerencsére egyik esetben sem történt.

A versenyrendezőség a befutónál tapasztalt időjárási körülmények miatt úgy határozott, hogy a Helly Hansen Pünkösdi Regatta ajándékait a TVSK Alsóörsi telephelyén adja át. A csomagokat minden csapat a holnapi (hétfői) napon veheti át. (Kérjük, hogy érkezésüket a csapatok előzetesen jelezzék telefonon Zolnay Ildikó felé. 0630-241-2714)

A Helly Hansen Pünkösdi Regatta eredménylistáját, amelyet a versenyrendezőség feljegyzései alapján többször frissítettünk, megtaláljátok a hirdetőtáblán, és eléritek innen is:

Abszolút végeredmény

Abszolút eredmény Yardstick szerint

Osztályonkénti eredmény

További cikkek