Még van néhány hely a Pünkösdi Regattára – kedden délben jár le a nevezési határidő

2022.05.31-én, vagyis kedden 12:00-kor jár le a Subaru Solterra Pünkösdi Regatta nevezési határideje. Hétfő este még néhány hely maradt a 160 hajószámnál meghúzott nevezési limiten belül.

Május 16-án nyitották meg mindenki számára a nevezési lehetőséget a Subaru Solterra Pünkösdi Regatta rendezői, azt megelőzően ugyanis korábban nevezési időkorlátot vezettek be, melynek értelmében május 15. 24.00 óráig az online nevezés lehetősége csak a ranglistaversenyt futó osztályok számára volt nyitva,  ezen időpont után a nevezés minden osztály és értékelési csoport számára megnyílt.

A nevezési határidő 2022.05.31, 12:00, ezután a rendezőség több jelentkezést nem tud befogadni. 

Az idei versenyen 160 vitorlás részvételére van lehetőség a korlátozott számban rendelkezésre álló kikötőhelyek miatt és csupán az elfogadott nevezéssel rendelkezők indulhatnak el a versenyen.

Az érvényes nevezéssel rendelkező hajókat a nevezési díj megfizetésének időpontja szerint állítják sorrendbe, a 161. nevezéstől a hajók várólistára kerülnek. A várólistás hajók nevezési díját a versenyt követő 10 napon belül visszautalják. 

További cikkek