Mindenki számára megnyílt a nevezés a Pünkösdi Regattára

Hétfőtől már nem csupán a ranglistát futó hajók, hanem minden egység megkezdheti a nevezését az idei Subaru Solterra Pünkösdi Regattára. Érdemes minél hamarabb benevezni, ugyanis a rendezők limitált létszámú hajót tudnak fogadni a korlátozott kikötőkapacitás miatt.

2022. 05. 16 0:00-től mindenki számára nyitott a nevezés lehetősége az idei, Subaru Solterra Pünkösdi Regattára. 

A szervezők ugyanis korábban nevezési időkorlátot vezettek be, melynek értelmében május 15. 24.00 óráig az online nevezés lehetősége csak a ranglistaversenyt futó osztályok számára volt nyitva,  ezen időpont után a nevezés minden osztály és értékelési csoport számára megnyílt.

A korlátozottan rendelkezésre álló kikötőhelyek miatt a versenyre 160 hajó nevezését fogadják el,  az érvényes nevezéssel rendelkező hajókat a nevezési díj megfizetésének időpontja szerint állítják sorrendbe, a 161. nevezéstől a hajók várólistára kerülnek. A várólistás hajók nevezési díját a versenyt követő 10 napon belül visszautalják.

A várólistás hajók egy elfogadott nevezéssel rendelkező hajó visszalépése esetén lépnek előre. Az elfogadott nevezések listáját a versenyrendezőség az online hirdetőtáblán közzéteszi.

A versenyre kizárólag online, az MVSZ VIHAR-rendszerében lehet nevezni. A nevezési díj megfizetésének módja: átutalással a Túravitorlás Sportklub bankszámlájára: 11702036-20101990 (Bank: OTP). A közleményben a rendezők kérik a hajó nevét, osztályát és vitorlaszámát feltüntetni. Számlaigényt a nevezési díj megfizetésének napján a vevő neve, címe, adószáma és a kapcsolódó hajó(k) megjelölésével kérik a [email protected] e-mail címre megküldeni. Utólagos számlaigényt nem áll módjukban elfogadni.

Nevezési határidő: május 31. 12.00 óra. Eddig az időpontig a nevezési díjnak is be kell érkeznie. 

A Pünkösdi Regattára elfogadott nevezési lista a verseny online hirdetőtábláján, ide kattintva érhető el. 

További cikkek