Őszi Pünkösdi Regatta 2020 - Mitsubishi Nagydíj - 2020. szeptember 26 – 27.

Szeptemberben lesz a „Pünkösdi”

Idén „Őszi Pünkösdi Regatta – Mitsubishi Nagydíj” néven szeptemberben kerül sor a TVSK nagy hagyományú, jelentős nagyhajós közönséget vonzó, népszerű túraversenyére. „Sajnos a járványhelyzet miatt májusban nem tudtuk megtartani ezt az eseményt, amely általában megnyitja a hosszútávú nagyhajós túraversenyek szezonját. Idén viszont zárni fogja azt, és reméljük, hogy így is örömmel vesznek majd részt rajta a hajóosztályok” – mondta Horváth Gábor, a TVSK versenyfelelőse.

A rajt Balatonföldváron lesz, szeptember 25-én, és a cél Keszthely. A lassúbb hajóosztályok kedvéért egy átfutó kapu is lesz Badacsonynál, így ha nem lenne elég szél, itt lehet rövidíteni a futamot. A TVSK társrendezője a Keszthelyi Yachtkikötő, amely kikötőhelyet biztosít majd a hajók jelentős részének, és amelynek területén egy közös vacsorára is sor kerül majd. A szokásos három nap helyett ezúttal két nap alatt bonyolódik le a regatta, amelynek másnapján a keszthelyi rajt után Ábrahámhegy előtt lesz a második futam célvonala. Díjkiosztó jövőre – remélhetőleg pünkösdkor. Fontos információ, hogy csak online lehet nevezni, és a nevezéseket viszonylag korán, szeptember 18-án zárják. Mivel kikötőhelyek korlátozottan állnak csak rendelkezésre, érdemes korán nevezni. A szervezők a ranglistaversenyt futó és a nagyobb létszámban jelentkező hajóosztályokat fogják előnyben részesíteni.

További cikkek

Változtak az eredmények

Az MVSZ Fellebbezési Bizottsága megvizsgálta az 1. sz. óvás eredményét, és megváltoztatta az óvási bizottság döntését. Ennek következtében változtak az eredmények, amelyeket a hirdetőtáblán immár

Tovább olvasom »
  • Őszi Pünkösdi Regatta
    MITSUBISHI NAGYDÍJ

    Az online nevezés lezárult.