Őszi Pünkösdi Regatta 2020 - Mitsubishi Nagydíj - 2020. szeptember 26 – 27.

Ma még lehet nevezni

Ma 24.00 óráig lehet még nevezni az Őszi Pünkösdi Regattára. A hozzánk beérkező gyakori kérdések alapján szeretnénk néhány fontos információt megosztani azokkal, akik még nem jelentkeztek.

Miért zárjuk ilyen korán a nevezést?

Azért zárjuk a nevezést ilyen korán, mert a rendelkezésre álló kikötőhelyeket Keszthelyen optimálisan szeretnénk kihasználni, és ehhez arra van szükség, hogy a rendezők lássák, melyik hajóosztályból hány hajóra számíthatunk. A hajóosztályok egy helyen parkolnak majd, a számukra legmegfelelőbb helyen.

Hogyan lehet kifizetni a nevezési díjat?

Ezért kérjük a nevezési díjak átutalását is – ez megerősíti a nevezési szándékot. A VIHAR-rendszerben ezt nem lehet kifizetni: kérjük az átutalást a TVSK számlaszámára: 11702036-20101990 (OTP Bank). Akinek még nem biztos a legénysége, kérjük nevezzen, a jövő héten még van lehetőség a módosításra.

A legénységre milyen korlátozások vannak érvényben?

Noha a VIHAR rendszer engedi ezt, nincs lehetőség „rajtengedélyes” sportolók indulására. Ezt az MVSz csak a Kékszalagon teszi lehetővé. Ezen kívül – ahogyan a Versenykiírásban is benne van – a hajók csak akkor indulhatnak, ha a fedélzeten legalább három (vagy az osztályszabályban előírt minimális létszámú) felnőtt, versenyengedéllyel rendelkező vitorlázó tartózkodik. Mocók ezen létszám felett nevezhetők.

Hol köthetünk majd ki Keszthelyen?

Hamarosan közzétesszük a versenyutasítást, abban benne lesz, hogy melyik hajóosztály hol tud majd kikötni Keszthelyen.

Vigyázzunk egymásra!

A járvány elleni védekezés jegyében Keszthelyen kérjük, hogy tartsuk a távolságot egymástól, és a kikötőben a maszkviselés is ajánlott. A közös vacsorát csoportokban szervezzük meg, erről adunk majd információt.

További cikkek

Változtak az eredmények

Az MVSZ Fellebbezési Bizottsága megvizsgálta az 1. sz. óvás eredményét, és megváltoztatta az óvási bizottság döntését. Ennek következtében változtak az eredmények, amelyeket a hirdetőtáblán immár

Tovább olvasom »
  • Őszi Pünkösdi Regatta
    MITSUBISHI NAGYDÍJ

    Az online nevezés lezárult.